Auto NewsNews

Με τα 408X και Inception η Peugeot στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης!

Η Peugeot συνεχίζει το διεθνές λανσάρισμα του νέου 408, παρουσιάζοντας το κινεζικό μοντέλο, το 408X, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινητοβιομηχανίας της Σαγκάης, η οποία διεξάγεται από τις 18 έως τις 27 Απριλίου.

Το 408Χ είναι το αντίστοιχο για εμάς 408 (δες εδώ), το οποίο και εκεί (όπως και στην Ευρώπη) εφοδιάζεται με δύο plug-in υβριδικούς κινητήρες, απόδοσης 180 και 225 ίππων, παράλληλα με τον βενζινοκινητήρα PureTech των 130 ίππων, αλλά για την ασιατική αγορά παράγεται στην Κίνα στο εργοστάσιο της Peugeot Dongfeng στο Chengdu.

Δίπλα του υπάρχει και το Peugeot Inception Concept, το οποίο απεικονίζει το όραμα της γαλλικής εταιρείας για το μέλλον. Εδώ να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο πρωτότυπο έκανε νωρίτερα (τον Ιανουάριο) την πρώτη του εμφάνιση στη CES στο Λας Βέγκας και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στην Ευρώπη.

Αποτελεί μια ρεαλιστική έκφραση του αισιόδοξου οράματος της Peugeot για το μέλλον μέσα από μια εντελώς νέα σχεδιαστική γλώσσα που αναδεικνύει την αιλουροειδή και ελκυστική συμπεριφορά του, ενώ το επαναστατικό εσωτερικό του και η υπόσχεση των Γάλλων για νέες οδηγικές συνθήκες, προαναγγέλλει μια νέα εποχή για την ηλεκτροκίνηση.

Related posts
Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Auto NewsNews

Volkswagen: Έκπτωση έως 7.000 ευρώ στα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!