MotorsportRace News

Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας (Λ.Α.Β.): Έγινε η Τακτική ΓΣ και ανακοινώθηκαν οι δράσεις για το 2023

Την Κυριακή 12/02/2023 πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας (κτίριο Δημαρχείου Μακροχωρίου) η Τακτική Γενική Συνέλευση και η κοπή της βασιλόπιτας.

H λέσχη της Βέροιας φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια λειτουργίας (1973 – 2023). Στην εκδήλωση ήταν παρών ο Υφυπουργός Οικονομικών, ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος της πόλης. Όλοι δήλωσαν ότι θα είναι κοντά στην λέσχη της Βέροιας και στις δραστηριότητες της έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Λ.Α.Β. Γιώργος Λάζος, βράβευσε τον Ιωάννη Τσικίνα για το έργο του 50 χρόνια τώρα σαν τεχνικό έφορο και αλυτάρχη και έπειτα έκοψε την βασιλόπιτα.

Έπειτα ανακοίνωσε τις πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις της λέσχης για το 2023 (θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο εκτενέστερα) και ζήτησε από τα μέλη αν έχουν να προτείνουν κάτι για την καλύτερη προβολή της λέσχης.

Ανάμεσα στις προτάσεις -όπως η δημιουργία τράπεζα αίματος- ήταν αυτή που έκανε ο Κίτσος Σπυρίδων, ότι δηλαδή την φετινή χρονιά το αγωνιστικό του αυτοκίνητο (Peugeot 106) στους αγώνες που θα συμμετάσχει θα είναι βαμμένο όλο με τα χρώματα της Λ.Α.Β.

Η συνάντηση έκλεισε με την ευχή και την ελπίδα ότι φέτος θα έχουμε αγώνες με την Λ.Α.Β. να δηλώνει ότι θα είναι δίπλα στα μέλη της.

Related posts
MotorsportRace News

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο Ράλλυ Σαφάρι...

HotIn Pen & InkManuscriptsMotorsportOld SchoolWRCΧρήστος Κίτσος

Ράλλυ Σαφάρι: Με τα Snorkel σε «πρώτο πρόσωπο»…

MotorsportOther RacesRace News

Εντυπωσιακή «εκκίνηση» για το Rotax MAX Challenge…

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!