MotorsportRace News

Θετικό κλίμα στη συνάντηση του ΣΟΑΑΒΕ με την Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ

Την περασμένη Κυριακή 20 Μαρτίου έγινε μια συνάντηση στο ξενοδοχείο «Athina Airport» της Θεσσαλονίκης των μελών του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Βορείου Ελλάδος (ΣΟΑΑΒΕ) και της Επιτροπής Αγώνων (ΕΠΑ) της ΟΜΑΕ, η οποία είχε θετικά αποτελεσμάτα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Πρόεδρος της ΕΠΑ, Φωτεινή Ψαρράκου και ο Πρόεδρος του ΣΟΑΑΒΕ Ιωάννης Γιαλούρης, καθώς και οι τεχνικοί έφοροι Αλέξης Μαραντζιδης και Φώτης Χαρατάσος.

Οι εκπρόσωποι της ΕΠΑ έδωσαν στα μέλη του ΣΟΑΑΒΕ αναλυτικές εξηγήσεις σχετικά με τους τεχνικούς κανονισμούς της ομάδας Ε, κάνοντας σαφές στους αγωνιζόμενους ότι δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα για τη συμμετοχή τους μεαυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Η μόνη εξαίρεση αφορά σε δύο τύπους αυτοκινήτων, και προέκυψε αποκλειστικά από την απόφαση της FIA να επεκτείνει την διάρκεια ισχύος των homologations από 14 σε 18 χρόνια.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της ΕΠΑ παρέθεσαν στους αγωνιζόμενους τις αιτίες που οδήγησαν στην αύξηση των παραβόλων έκδοσης αγωνιστικής άδειας, ανανέωσης πινακίδων και συμμετοχής στους αγώνες. Αποκλειστικοί λόγοι της αύξησης αυτής είναι η αγορά εξοπλισμού -όπως χρονομέτρων και φωτοκυττάρων- για τους αγώνες Ράλλυ και Αναβάσεων, η κάλυψη της αύξησης του ασφαλιστηρίου συμβολαίου και η συμμετοχή αγωνιζομένων και στελεχών σε δραστηριότητες της FIA.

Related posts
MotorsportRace News

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο Ράλλυ Σαφάρι...

HotIn Pen & InkManuscriptsMotorsportOld SchoolWRCΧρήστος Κίτσος

Ράλλυ Σαφάρι: Με τα Snorkel σε «πρώτο πρόσωπο»…

MotorsportOther RacesRace News

Εντυπωσιακή «εκκίνηση» για το Rotax MAX Challenge…

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!