Auto NewsNews

Η Subaru έρχεται Θεσσαλονίκη!

Για τρεις συνεχείς μέρες, από 10 έως και 12 Μαρτίου οι άνθρωποι της Subaru περιμένουν όσους επιθυμούν να δουν από κοντά όλη τη γκάμα των SUV της (και όχι μόνο) και να κάνουν test drive με το εντυπωσιακό υβριδικό Forester ή το μικρότερο, ευέλικτο Subaru XV 1.6.

Να θυμίσουμε ότι και τα δύο αυτά μοντέλα είναι βραβευμένα ως “Best Class” στην κατηγορία τους από τον Euro NCAP, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι η Subaru εκτός από ποιοτικά και αξιόπιστα αυτοκίνητα κατασκευάζει και τα πλέον ασφαλή, ενώ για την ιστορία, αξίζει να σημειώσουμε ότι το Outback έχει βραβευθεί το 2021 ως το «Ασφαλέστερο όλων των Αυτοκινήτων» από τον Euro NCAP.

Για όσους τώρα ψάχνουν αυτοκίνητο η Subaru διαθέτει αυτοκίνητα προς παράδοση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα στο XV 1.6 υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα και στα FORESTER e-Boxer & Outback, στην έκδοση Premium, υπάρχουν αυτοκίνητα με άμεση παράδοση.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΟΕ, 16ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας στη Θέρμη, επίσημου συνεργάτη Subaru στη Θεσσαλονίκη.

Για ραντεβού ή περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 210 6800800.

Related posts
Auto NewsFeaturesIn Pen & InkNews

WCOTY 2024: Οι νικητές...

Moto NewsNews

Ducati Season Opening 2024: Η αρχή από το Ducati Athens…

Auto NewsEcoNews

Baw Pony: Τώρα και σε έκδοση ΙΧ και μάλιστα με τέσσερις θέσεις!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!