In & Out

Η Jordana Brewster ντύθηκε νύφη με το αυτοκίνητο της Mia Toretto!

Η ηθοποιός Jordana Brewster παντρεύτηκε πρόσφατα τον σύζυγό της Mason Morfit και έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση με την μπλε Acura Integra του 1994 με οδηγό τον Fast & Furious χαρακτήρα της Mia Toretto στην πρώτη ταινία.

Το Integra συνοδεύτηκε από το μαύρο Acura NSX της Mia, που χρησιμοποιήθηκε στην εναρκτήρια σκηνή του Fast Five για την απόδραση του αδερφού Dom (Vin Diesel) από ένα λεωφορείο της φυλακής. Στην παρέα και το εμβληματικό Mazda RX-7 του 1993 του Dom.

Η μπλε Acura Integra εμφανίζεται ελάχιστα στην ταινία, αλλά η πιο αξιομνημόνευτη σκηνή είναι όταν η Mia Toretto βγάζει βόλτα τον Brian O’Conner (Paul Walker) με το αυτοκίνητο μετά από ένα ραντεβού για δείπνο για να επιδείξει τις οδηγικές της ικανότητες.

Αν και το αυτοκίνητο αναφέρεται συχνά ως μοντέλο GS-R, ήταν προφανώς ένα Integra LS χαμηλότερων προδιαγραφών, με απόδοση περίπου 140 ίππους από τον κινητήρα B18B των 1,8 λίτρων που δεν ήταν VTEC.

Δυστυχώς, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας Fast and the Furious, το Integra βάφτηκε εκ νέου σε μια πιο σκούρα μπλε απόχρωση από τον ιδιοκτήτη προτού καταστραφεί σε ένα τρακάρισμα. Ο οδηγός δεν έπαθε τίποτα, αλλά το Integra της Mia δεν υπήρχε πια. Το αυτοκίνητο που εμφανίστηκε στον γάμο είναι ένα αντίγραφο που φτιάχτηκε για να μοιάζει με αυτό της ταινίας.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Related posts
Auto NewsIn & OutNews

Βίντεο: Ο Lucas di Grassi προκαλεί με το CUPRA Tavascan τις ακραίες συνθήκες της Lapland…

Auto NewsIn & OutNews

Macallan και Bentley δημιούργησαν ένα ουίσκι πιο ακριβό και από αυτοκίνητο!

FeaturesIn & OutIn Pen & Ink

Θέμα: Όλες οι Ferrari του Lewis Hamilton!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!