Auto NewsNews

Η Ford παρουσιάζει το νέο Kuga Graphite Tech Edition

Η Ford αποκαλύπτει σήμερα μία εντυπωσιακή σε σχεδίαση, νέα έκδοση υψηλών προδιαγραφών του κομψού και ευρύχωρου Kuga.

Το νέο Kuga Graphite Tech Edition εισάγει για πρώτη φορά στην οικογένεια Kuga την ελκυστική χρωματική επιλογή Grey Matter της Ford, διαθέτοντας συγχρόνως στο βασικό εξοπλισμό του -με στόχο την απόλυτη άνεση- τα πιο περιζήτητα και προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού στην κατηγορία των SUV μοντέλων.

Η νέα έκδοση προσφέρει επίσης στάνταρ το πακέτο ST-Line Enhancement Pack, που περιλαμβάνει εξωτερικά μια μεγάλη πίσω αεροτομή και κόκκινες δαγκάνες φρένων, καθώς και πεντάλ αλουμινίου και επένδυσημαρσπιέ στο εσωτερικό, που συνδυάζονται για τη δημιουργία μιας σπορ εμφάνισης.

Οι πελάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να παραγγείλουν το Black Package, το οποίο προσφέρει ένα εντυπωσιακό μαύρο φινίρισμα για την οροφή, τα γυαλιστερά καλύμματα καθρεπτών, τους εμπρός αεραγωγούς και την πίσω αεροτομή, καθώς και gloss black ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Η ξεχωριστή νέα έκδοση προσφέρεται στους πελάτες αποκλειστικά με τον κινητήρα Plug-In Hybrid (PHEV), που αποδίδει 225 ίππους και καταναλώνει -σύμφωνα με την Ford- μόλις 1,4 λίτρα/100χλμ.!

Το Kuga Graphite Tech Edition που κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της Ford στη Βαλένθια της Ισπανίας, είναι διαθέσιμο για παραγγελία σε αγορές σε όλη την Ευρώπη από σήμερα, με τις πρώτες παραδόσεις σε πελάτες να ξεκινούν από τον Ιούνιο.

Related posts
Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Auto NewsNews

Volkswagen: Έκπτωση έως 7.000 ευρώ στα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!