Eco

Η Ford επιταχύνει προς ένα πλήρως ηλεκτρικό και συνδεδεμένο μέλλον στην Ευρώπη

Η Ford ανακοίνωσε ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς ένα πλήρως ηλεκτρικό μέλλον, επιβεβαιώνοντας την επιλογή του εργοστασίου της στη Βαλένθια της Ισπανίας ως προτιμώμενη εγκατάσταση για τη συναρμολόγηση αυτοκινήτων βασισμένων στην αρχιτεκτονική ηλεκτρικών οχημάτων νέας γενιάς.

Ταυτόχρονα, η Ford προχωρά επίσης με μία μετατροπή ύψους $2 δις στις εγκαταστάσεις της στην Κολωνία όπου θα ξεκινήσει η παραγωγή ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων από το 2023. Έτσι, η Ευρωπαϊκή στρατηγική της Fordπροβλέπει μία συναρπαστική σειρά ηλεκτρικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας ηλεκτρικής έκδοσης του δημοφιλούς Ford Puma και την επέκταση της ηγετικής της θέσης στον κλάδο επαγγελματικών οχημάτων με ηλεκτρικά οχήματα Ford Pro και συνδεδεμένες υπηρεσίες. Μέχρι το 2026, η Ford σχεδιάζει την πώληση στην Ευρώπη 600.000 ηλεκτρικών οχημάτων ετησίως.

Τέλος, η Ford επανέλαβε επίσης τη δέσμευσή της στη Γερμανία ως έδρας της Ευρωπαϊκής της επιχειρηματικής δραστηριότητας Model e και τοποθεσίας παραγωγής του πρώτου της εγχώριου Ευρωπαϊκού ηλεκτρικού οχήματος. Έτσι, το προηγμένο Κέντρο Ηλεκτροκίνησης της Κολωνίας θα ξεκινήσει την παραγωγή στα τέλη του 2023.

Related posts
8.5
EcoOn The RoadTest Drives & Rides

Δοκιμή: Kia EV6 Long Range RWD | Ρηξικέλευθο...

Auto NewsEcoNews

EV3: Το νέο κόμπακτ SUV της Kia έρχεται μέσα στο 2024

Auto NewsEcoNews

Η παραγωγή της BYD έφθασε τα 7.000.000 οχήματα νέας ενέργειας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!