MotorsportRace News

Η CUPRA μπαίνει με την ABT στην Formula E

Η CUPRA είναι έτοιμη για το επόμενο στάδιο της ανάπτυξής της και μαζί με την ABT θα αγωνιστεί στην Formula E, τον κορυφαίο διαγωνισμό ηλεκτροκίνητων αγώνων στον κόσμο, για τη σεζόν 2023.

Με τους οδηγούς της ομάδας Robin Frijns (Ολλανδία) και Nico Müller (Ελβετία) να έχουν δηλώσει συμμετοχή για το 2023, η συμμετοχή της ομάδας ABT CUPRA Formula E στο “KönigKlasse” όλων των ηλεκτρικών αγωνιστικών πλατφορμών θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στη μάρκα χάρη στην παγκόσμια προβολή και τις δυνατότητες τεχνικής καινοτομίας που παρέχει η Formula E. Τόσο η ABT όσο και η CUPRA θα ενισχύσουν τη σχέση τους ως βασικοί συνεργάτες στην ομάδα ενώ η Mahindra Racing θα παρέχει την τεχνολογία των κινητήρων.

Η CUPRA ήδη συνεργάζεται με την ABT για το Extreme E, ενώ και οι δύο μάρκες είναι ήδη πρωτοπόροι στους ηλεκτρικούς αγώνες. Η ABT γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη Formula E με τη δική της ομάδα και η CUPRA ξεκίνησε το ταξίδι της στον ηλεκτρικό μηχανοκίνητο αθλητισμό αναπτύσσοντας το e-Racer, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο τουρισμού στον κόσμο. Οπότε, η συνεχιζόμενη συνεργασία τους είναι απόδειξη του κοινού οράματος της CUPRA και της ABT για την επανεφεύρεση του κόσμου του μηχανοκίνητου αθλητισμού μέσω της ηλεκτροκίνησης.

Περισσότερες φωτογραφίες:
Related posts
MotorsportWRC

WRC: 4ος Γύρος - Ράλλυ Κροατίας [18 - 21 Απριλίου 2024]

MotorsportOther RacesRace News

Κυπ. Ράλλυ Β. Ελλάδος: 1ος Γύρος - 50ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού [20 - 21 Απριλίου 2024]

Formula 1Motorsport

F1: 5ος Γύρος - GP Κίνας [19 - 21 Απριλίου 2024]

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!