In & Out

Η Bentley Bacalar εμπνέει πολυτελή αεροσκάφη…

Ένας επιχειρηματίας στον τομέα των αερομεταφορών εμπνεύστηκε από την προσωπική του Bentley Bacalar και συνεργάστηκε με τη Mulliner Design για να δημιουργηθούν δύο εξατομικευμένα αεροσκάφη, τα οποία εντάχθηκαν στον στόλο της ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας του, Flexjet.

Ο Kenn Ricci, ιδιοκτήτης της Flexjet, είναι πελάτης της Bentley για περισσότερο από μία δεκαετία. Η εμπειρία του με τη βρετανική εταιρεία, η οποία περιλαμβάνει αρκετά μοντέλα που δημιουργήθηκαν από κοινού, τον οδήγησε να εξετάσει πώς η εξατομίκευση κατά παραγγελία θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στον δικό του επιχειρηματικό κλάδο. Ο κ. Ricciσυνεργάστηκε με μέλη της σχεδιαστικής ομάδας Mulliner, δημιουργώντας δύο νέα αεροσκάφη εμπνευσμένα από μία από τις σπανιότερες δίθυρες Bentley της σύγχρονης εποχής, της προσωπικής του Bentley Bacalar.

Η Bacalar σηματοδοτεί την επιστροφή της Mulliner στην κατασκευή αμαξωμάτων (δες εδώ), με μια συλλογή 12 εξαιρετικά εξατομικευμένων αυτοκινήτων που κατασκευάζονται προσεκτικά από την ομάδα τεχνιτών της Mulliner στο Crewe. Αντανακλώντας την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια και τον εξαιρετικό σχεδιασμό, το νέο ιδιωτικό αεροσκάφος Gulfstream G650 της Flexjet και το ελικόπτερο Sikorsky S-76, αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μοναδικές προδιαγραφές της Bacalar.

Η σπάνια και ξεχωριστή χρωματική επιλογή Julep, που επέλεξε ο κ. Ricci για την προσωπική του Bacalar, ενέπνευσε και μία μοναδική αλλαγή στα επίσημα χρώματα των αεροσκαφών της Flexjet, από κόκκινο-χρυσό σε ασημί-πράσινο.

Στο εσωτερικό της καμπίνας, τα ειδικά διαμορφωμένα καθίσματα των Gulfstream G650 και Sikorsky S-76, με τις εξωτερικές ραφές και τις δερμάτινες επενδύσεις Linen και Beluga, ακολουθούν πιστά τα αντίστοιχα της Bacalar.

Το ηλικίας 5.000 ετών ξύλο «Riverwood» που αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία του ταμπλό της Bacalar, ενέπνευσε τις αντίστοιχες επενδύσεις που βρίσκονται και τα δύο αεροσκάφη. Οι σατινέ σε απόχρωση χαλκού λεπτομέρειες της Bacalar κοσμούν τις καμπίνες, όπως και το μοναδικό χαλί με το «διαμαντένιο» σχεδιαστικό μοτίβο.

Για την ιστορία, η Flexjet προσφέρει εξατομικευμένες πολυτελείς ταξιδιωτικές εμπειρίες, αλλά δεν είναι η μόνη που αναγνωρίζει τα οφέλη της εξατομίκευσης κατά παραγγελία. Από το 2020, το ποσοστό των πελατών που επιλέγουν μία Bentley με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά Mulliner συνεχίζει να αυξάνεται με σχεδόν εκθετικό ρυθμό. Η ζήτηση για τα ειδικά χρωματικά φινιρίσματα της Mulliner έχει υπερδιπλασιαστεί και ο αριθμός των εξατομικευμένων παραγγελιών Mulliner έχει τριπλασιαστεί.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Related posts
Auto NewsIn & OutNews

Βίντεο: Ο Lucas di Grassi προκαλεί με το CUPRA Tavascan τις ακραίες συνθήκες της Lapland…

Auto NewsIn & OutNews

Macallan και Bentley δημιούργησαν ένα ουίσκι πιο ακριβό και από αυτοκίνητο!

FeaturesIn & OutIn Pen & Ink

Θέμα: Όλες οι Ferrari του Lewis Hamilton!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!