Auto NewsNews

Η AUTOVISION φέρνει κινητά ΚΤΕΟ

H AUTOVISION θέλοντας να πρωτοπορήσει και προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες τεχνικού ελέγχου οχημάτων ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές, έχει επενδύσει σε δύο κινητές μονάδες τεχνικού ελέγχου ελαφρών και δικύκλων οχημάτων.

Πρόκειται για δύο πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες στις οποίες διενεργείται τεχνικός έλεγχος σε επιβατικά και φορτηγά οχήματα έως 3,5 τόνους και δίκυκλα, από ειδικά εκπαιδευμένο ελεγκτικό προσωπικό.

Η διενέργεια τεχνικών ελέγχων μέσω των κινητών μονάδων της AUTOVISION θα γίνεται βάσει προγράμματος πρόσκλησης που εκδίδεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το οποίο ισχύει για τα νησιά Λέρο, Τήνο, Μήλο και Άνδρο, με την αρχή να γίνεται σήμερα από τη Λέρο.

Ειδικότερα στη Λέρο καλούνται για τεχνικό έλεγχο τα Ε.Ι.Χ , φορτηγά μεικτού βάρους έως 3,5 τόνους και οι μοτοσικλέτες, με έδρα τη συγκοινωνιακή της νήσου Λέρου και ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας μέχρι την 15/03/2019.

Το πρόγραμμα πρόσκλησης ισχύει αποκλειστικά για τη νήσο Λέρο και ορίζει τα εξής:

  • Τα Ε.Ι.Χ και φορτηγά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5 τόνους και οι δίκυκλες μοτοσυκλέτες με ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από 15/03/2019 και έπειτα και συμπληρωμένα 4 χρόνια κυκλοφορίας, οφείλουν να προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο σε χρονικό διάστημα τριών (3) εβδομάδων πριν, έως και μίας (1) εβδομάδας μετά από την αναγραφόμενη ημερομηνία της 1ης άδειας κυκλοφορίας.
  • Τα Ε.Δ.Χ. (επιβατικά δημοσίας χρήσης) και τα ασθενοφόρα ανεξαρτήτως αριθμού κυκλοφορίας ελέγχονται 1 χρόνο μετά την πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας τους ως καινούργια.
  • Τα επιβατικά εκπαιδευτικά οχήματα υπόκεινται σε ετήσιο τεχνικό έλεγχο.
Related posts
Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Auto NewsNews

Volkswagen: Έκπτωση έως 7.000 ευρώ στα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!