In & Out

Η πιο ακριβή πινακίδα κυκλοφορίας κοστίζει 15 εκ. δολάρια!

Πόσο θα πληρώνατε για μια πινακίδα; Αυτή ήταν μια ερώτηση που έπρεπε να απαντήσει το άτομο που έκανε προσφορά και κέρδισε την πινακίδα κυκλοφορίας με τον αριθμό “P 7” για 15 εκατομμύρια δολάρια!

2

Οι πινακίδες κυκλοφορίας είναι ένα σημαντικό απόκτημα για μερικούς που θέλουν το τέλειο νούμερο σε συνδυασμό με το όχημά τους. Το 2022, κάποιος πλήρωσε 9,5 εκατομμύρια δολάρια για το “AA 8”. Ωστόσο, δεν ήταν το μόνο που πουλήθηκε για πάνω από επτά ψηφία σε εκείνη τη δημοπρασία, με τα “F 55”, “V 66” και “Y 66” να βρίσκουν όλα νέο κάτοχο.

Ο οργανισμός των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες αναγνωρίζει την πινακίδα “1” από το 2008 ως την πιο ακριβή που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία, φτάνοντας τα 14,2 εκατομμύρια δολάρια. Το 2021, κάποιος πλήρωσε 24,5 εκατομμύρια δολάρια για την πινακίδα κυκλοφορίας της Πολιτείας της Καλιφόρνια “MM”.

Η δημοπρασία για την πινακίδα “P 7” πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι το περασμένο Σάββατο. Τα έσοδα από τη δημοπρασία πήγαν σε μια φιλανθρωπική οργάνωση επισιτιστικής βοήθειας με επικεφαλής τον ηγεμόνα του Ντουμπάι, Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ.

Το Ντουμπάι είναι μια πόλη για πλούσιους και στους ανθρώπους εκεί αρέσει να επιδεικνύουν την οικονομική κατάστασή τους. Μια ειδική πινακίδα είναι ένας τρόπος για να γίνει αυτό…

Related posts
Auto NewsIn & OutNews

Βίντεο: Ο Lucas di Grassi προκαλεί με το CUPRA Tavascan τις ακραίες συνθήκες της Lapland…

Auto NewsIn & OutNews

Macallan και Bentley δημιούργησαν ένα ουίσκι πιο ακριβό και από αυτοκίνητο!

FeaturesIn & OutIn Pen & Ink

Θέμα: Όλες οι Ferrari του Lewis Hamilton!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!