Auto NewsNews

Η Αναγέννηση της Lancia γίνεται ντοκιμαντέρ [video]

Η εκδήλωση Lancia Design Day στις 28 Νοεμβρίου του 2022 (δες εδώ) σηματοδότησε την αφετηρία μιας νέας εποχής για την ένδοξη ιταλική μάρκα που μετρά περισσότερα από 115 χρόνια ιστορίας.

Η παρουσίαση περιλάμβανε το πλάνο λανσαρίσματος τριών νέων μοντέλων (το νέο Yspilon το 2024, τη νέα ναυαρχίδα της μάρκας το 2026 και τη νέα Delta το 2028), αλλά και την αποκάλυψη του σχεδιαστικού μανιφέστου Pu+Ra Zero, το οποίο δίνει το στιλιστικό δρόμο που θα ακολουθήσουν τα μελλοντικά μοντέλα. Στην πορεία προς τη δημιουργία της νέας εποχής της μάρκας, η Lancia δημιούργησε ένα σύντομο ντοκιμαντέρ, όπου φέρνει το κοινό κοντά στην πορεία αναγέννησης της μάρκας.

Έχοντας το ρόλο του αφηγητή, στο πρώτο επεισόδιο του “New Lancia Renaissance”, ο κ. Napolitano προσκαλεί το κοινό στα παρασκήνια της Lancia Design Day, της πρώτης εκδήλωσης της νέας εποχής της μάρκας. Σε ένα ταξίδι ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον, o θεατής ανακαλύπτει όλες τις πτυχές μιας επίσημης εκδήλωσης που συνήθως μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πρωταγωνιστές είναι ο Επικεφαλής Σχεδίασης της Lancia, Jean Pierre Ploué και τα μέλη της ομάδας του, τα οποία συνέβαλαν στη δημιουργία του νέου λογοτύπου, της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας, αλλά και του Lancia Pu+Ra Zero, του τρισδιάστατου μανιφέστου που ενσαρκώνει τις ιδέες που θα γνωρίσουμε καλύτερα με την εφαρμογή τους στα τρία μοντέλα της μάρκας που θα παρουσιαστούν μέσα στην επόμενη 5ετια, ξεκινώντας με το νέο Ypsilon το 2024.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Τορίνο, στα γραφεία των κ.κ. Luca Napolitano και Jean Pierre Ploué, στο κέντρο σχεδίασης της μάρκας, αλλά και στο εκπληκτικό Heritage Hub της Stellantis που αναδεικνύει με έναν μοναδικό τρόπο την ιστορική κληρονομιά των ιταλικών μαρκών του Ομίλου.

Ας δούμε λοιπόν το πρώτο επεισόδιο παρακάτω…

Related posts
Auto NewsMoto NewsNews

Αναλογικά τέλη κυκλοφορίας: Σε ισχύ από τον Απρίλιο!

Moto NewsNews

Aprilia Tuareg Racing: Ξεκινά η φετινή σεζόν...

Auto NewsEcoNews

Πρώτη ματιά στο ηλεκτρικό Isuzu D-Max…

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!