Auto NewsEcoNews

Δοκιμές στον καύσωνα για τη Rolls-Royce Spectre [video]

Η Rolls-Royce έκανε το ντεμπούτο του ηλεκτρικού κουπέ Spectre τον Οκτώβριο του 2022, με την άκρως πολυτελή μάρκα να συνεχίζει να αναπτύσσεται από τότε…

Το πιο πρόσφατο βήμα στη διαδικασία δοκιμών ήταν η αποστολή του αυτοκινήτου στη Νότια Αφρική για δοκιμές στον καύσωνα!

Οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού της Νότιας Αφρικής μπορεί να φτάσουν έως και τους 50 βαθμούς Κελσίου. Επιπλέον, υπάρχει μια ποικιλία δρόμων με συνδυασμό επιφανειών.

Οι δοκιμές περιλαμβάνουν ρύθμιση του συστήματος σταθεροποίησης, επειδή η θερμότητα μπορεί να επηρεάσει τη σκληρότητα των εξαρτημάτων από καουτσούκ. Ομοίως, η εταιρεία προσαρμόζει τα υλικά στεγανοποίησης της καμπίνας επειδή το διαφορετικό κλίμα αλλάζει την απόδοσή τους.

Το Spectre έχει διανύσει σχεδόν 2 εκατ. χιλιόμετρα δοκιμών! Σε αυτή την απόσταση, η Rolls-Royce χρησιμοποίησε την αρχή των οριακών κερδών για να αναπτύξει το αυτοκίνητο. Η στρατηγική αυτή σημαίνει την πραγματοποίηση μικρών αλλαγών με την πάροδο του χρόνου που καταλήγουν συνολικά σε μεγάλες εξελίξεις.

Η Rolls-Royce λέει ότι η δοκιμή του Spectre έχει ολοκληρωθεί περίπου κατά 80%. Η τελική φάση είναι αυτό που η εταιρεία ονομάζει Lifestyle Analysis. Αυτό συνίσταται στη χρήση του μοντέλου με τον τρόπο που θα έκανε ένας αγοραστής, συμπεριλαμβανομένης της οδήγησης σε μεγαλουπόλεις, που αναμένεται να δούμε το επόμενο διάστημα.

Για τη μεγιστοποίηση της άνεσης των επιβατών, το Spectre χρησιμοποιεί το σύστημα ανάρτησης Planar. Η τεχνολογία αυτή μπορεί να αποσυνδέσει τις αντιστρεπτικές ράβδους έτσι ώστε κάθε τροχός να λειτουργεί ανεξάρτητα. Η Rolls-Royce λέει ότι αυτή η ρύθμιση παρέχει μια πιο ομαλή εμπειρία οδήγησης.

Οι παραδόσεις του Spectre ξεκινούν το τέταρτο τρίμηνο του 2023. Η Rolls-Royce δέχεται παραγγελίες αλλά δεν αποκαλύπτει δημόσια την τιμή του μοντέλου, παρά το γεγονός ότι ο διαδικτυακός διαμορφωτής είναι ήδη διαθέσιμος.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Related posts
Moto NewsNews

Ducati Season Opening 2024: Η αρχή από το Ducati Athens…

Auto NewsEcoNews

Baw Pony: Τώρα και σε έκδοση ΙΧ και μάλιστα με τέσσερις θέσεις!

EcoHot

BYD: Η Κινέζικη Άνοιξη στην Ελλάδα!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!