Auto NewsNews

Δοκιμές στα χιόνια για την ηλεκτρική ανοικτή Maserati GranCabrio Folgore…

Η νέα Maserati GranCabrio Folgore ανυπομονεί να κάνει το ντεμπούτο της. Σίγουρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αυτοκίνητο που φαίνεται στις «κατασκοπευτικές» εικόνες, αφού -σε αντίθεση με άλλες μάρκες- η Maserati δεν κάνει καμία προσπάθεια να κρύψει τη μεγάλη τρίαινα της στη μέση της μάσκας, ενώ το όχημα που βλέπετε στις φωτογραφίες έχει μια μάσκα που φαίνεται παραδοσιακή (παρατηρείστε τους γωνιακούς αεραγωγούς στην μπροστινή όψη)…

Στο πίσω μέρος, κοιτάξτε ακριβώς κάτω από το αριστερό πίσω φανάρι. Αυτό είναι μια άλλη ένδειξη ότι πρόκειται για την ηλεκτρική Folgore, καθώς αυτό είναι το σημείο φόρτισης.

Βρίσκεται στο ίδιο σημείο με το GranTurismo Folgore και αυτό σχεδόν σίγουρα σημαίνει ότι τα στυλιστικά στοιχεία που κρύβονται σε αυτό το πρωτότυπο θα είναι πολύ κοντά στο ήδη αποκαλυφθέν κουπέ μοντέλο, αν όχι πανομοιότυπα.

Φυσικά, η κύρια διαφορά με το GranCabrio θα είναι η αναδιπλούμενη οροφή, η οποία θα είναι μια μαλακή οροφή. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν διαφορές μεταξύ των στυλ αμαξώματος, κυρίως στο πίσω μέρος με προσαρμοσμένα πάνελ και διαφορετικό δάπεδο.

Όσον αφορά την ισχύ, το κουπέ GranTurismo Folgore διαθέτει τρεις κινητήρες (δύο πίσω και έναν μπροστά) για συνδυασμένη ισχύ 750 ίππων, κάτι το οποίο πιστεύουμε θα ισχύσει και στο GranCabrio, του οποίου το ντεμπούτο αναμένετε αργότερα φέτος ως μοντέλο του 2024.

Related posts
Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Auto NewsNews

Volkswagen: Έκπτωση έως 7.000 ευρώ στα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!