In & Out

Βίντεο: Οι Hoonigans αποχαιρετούν τον Ken Block!

Ο Ken Block, ο σταρ του διεθνούς μηχανοκίνητου αθλητισμού και καινοτόμος επιχειρηματίας, πέθανε στις 2 Ιανουαρίου μετά από ατύχημα με ένα snowmobile στην περιοχή Mill Hollow. Οι φίλοι του αυτοκινήτου συγκλονίστηκαν από την είδηση ότι ένας από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς Ράλλυ και drift στην ιστορία δεν θα είναι πλέον μαζί μας. Τώρα, περίπου τρεις εβδομάδες αργότερα, η ομάδα Hoonigan κυκλοφορεί ένα νέο βίντεο για να τιμήσει τη ζωή και την καριέρα του Block.

Σε αυτό το νέο βίντεο, οι άνθρωποι της Hoonigan λένε ότι τελικά θα συνεχίσουν να εργάζονται σε νέα έργα καθώς πιστεύουν ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνεχιστεί η κληρονομιά του Block. Η ομάδα έχει επί του παρόντος μια σειρά από βίντεο με τον Block που έχουν ήδη γυριστεί και θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Στο δεύτερο μέρος του βίντεο, υπάρχουν συγκινητικά πλάνα από τη ζωή του Block. Περιλαμβάνονται μερικές από τις πρώτες εμφανίσεις του με drift και κόλπα στην κάμερα, καθώς και στιγμές από την προσωπική του ζωή. Υπάρχει επίσης μια γρήγορη ανακεφαλαίωση με μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ακροβατικά της σειράς Gymkhana με διαφορετικά Ford και Subaru που οδήγησε.

«Υποθέτω ότι η κληρονομιά μου θα είναι το ότι μου αρέσουν τα δημιουργικά και τα διασκεδαστικά πράγματα, ξέρετε. Δεν παίρνω τη ζωή πολύ στα σοβαρά. Στο τέλος της ημέρας, προσπαθώ να εμπνεύσω τους ανθρώπους να είναι δημιουργικοί και να ζήσουν διασκεδαστική ζωή. Και να μην είναι μαλάκες!», λέει ο Block στο τέλος του βίντεο.

Ας το απολαύσουμε…

Related posts
Auto NewsIn & OutNews

Βίντεο: Ο Lucas di Grassi προκαλεί με το CUPRA Tavascan τις ακραίες συνθήκες της Lapland…

Auto NewsIn & OutNews

Macallan και Bentley δημιούργησαν ένα ουίσκι πιο ακριβό και από αυτοκίνητο!

FeaturesIn & OutIn Pen & Ink

Θέμα: Όλες οι Ferrari του Lewis Hamilton!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!