MotorsportRace News

Αρχή με το Rally della Val d’Orcia για τους Παυλίδη-Harryman στην Ιταλία!

Η περιπέτεια του Νίκου Παυλίδη στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος ξεκινάει το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου, καθώς ο Έλληνας οδηγός, έχοντας δίπλα του τον Allan Harryman, θα αγωνιστεί στο Rally della Val d’Orcia, πρώτο γύρο του θεσμού. Το δίδυμο θα συμμετάσχει με ένα Skoda Fabia Rally2 Evo της Ιταλικής H-Sport, ομάδα της οποίας αποτελεί μέρος και ο 11 φορές Πρωταθλητής Ράλλυ Ιταλίας, Paolo Andreucci.

Αν και έχει οδηγήσει έξι φορές στο παρελθόν στη γείτονα χώρα, ο Βορειοελλαδίτης οδηγός ρίχνεται πρώτη φορά στη μάχη με τα χώματα του Rally della Val d’Orcia: «Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι στον συγκεκριμένο αγώνα από τη θέση του οδηγού. Γνωρίζω τις διαδρομές από τη συμμετοχή μου το 2015 δίπλα στον Γιάννη Παπαδημητρίου, ενώ και ο συνοδηγός μου έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στα χώματα της περιοχής. Οι ειδικές διαδρομές είναι πιο γρήγορες και λιγότερο σκληρές σε σχέση με τα ελληνικά χώματα, αν και σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές έχουν περισσότερες πέτρες», δήλωσε ο Νίκος Παυλίδης.

Ο τρεις φορές Κυπελλούχος Βορείου Ελλάδος στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα στην κατηγορία Seniors, η οποία απευθύνεται σε οδηγούς άνω των 55 ετών: «Στην κατηγορία που αγωνιζόμαστε έχουμε να αντιμετωπίσουμε 18 συνδυασμούς. Στόχος είναι να βρούμε έναν καλό ρυθμό από την αρχή του αγώνα και να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Έχουμε ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο από την Ιταλική HSport και λίγες ημέρες πριν τον αγώνα είχαμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε δοκιμές με τη βοήθεια του Ιταλού «θρύλου» των αγώνων, Paolo Andreucci, ο οποίος μας βοήθησε πολύ στο στήσιμο του αυτοκινήτου και στο στυλ οδήγησης», δήλωσε ο οδηγός της Step Racing, Νίκος Παυλίδης.

Την προσπάθεια του πληρώματος της Step Racing στηρίζουν το Corfos Hotel Mykonos, η Step Logomats και η Drive Rent a Car, ενώ υποστηρικτής της προσπάθειας είναι τα λάστιχα της MRF Tyres.