Auto NewsNews

Ανανέωση για τις Mercedes-AMG CLA 35 και CLA 45 S

Ιδού, η ανανεωμένη σειρά Mercedes-AMG CLA. Η γερμανική μάρκα έχει επιλέξει να αναβαθμίσει και τις δύο παραλλαγές 35 και 45, εφαρμόζοντας την ίδια αισθητική και τεχνολογική βελτίωση.

Οι βασικές αλλαγές περιλαμβάνουν ανασχεδιασμένους προβολείς LED, καινούριους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου και μερικές νέες επιλογές προσαρμογής εσωτερικού.

Ο τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 2,0 λίτρων της AMG CLA 35 θα διαθέτει τώρα το ίδιο ήπιο υβριδικό σύστημα 48 volt που συναντάμε στα «μικρότερα» CLA βενζίνης. Προσθέτει επιπλέον 13 ίππους στην ισχύ του κινητήρα υπό μεγάλη επιτάχυνση και βελτιώνει την απόδοση κατά το ταξίδι.

Η ανανεωμένη AMG CLA 35 παράγει 306 ίππους ισχύος και 400 Nm ροπής, η οποία είναι αρκετή για 0-100 χλμ./ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.

Για να βοηθήσει να φτάσει αυτή η δύναμη στο δρόμο, το αυτοκίνητο έρχεται επίσης με τετρακίνηση ως στάνταρ, ενώ η Mercedes έχει τοποθετήσει επίσης ένα νέο ψυγείο για την καλύτερη διαχείριση της θερμοκρασίας του κινητήρα στις υψηλές ταχύτητες.

Η ναυαρχίδα AMG CLA 45 δεν έχει αλλάξει πολύ κάτω από το καπό. Ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 2,0 λίτρων της αποδίδει τους ίδιους 421 ίππους ισχύος και 500 Nm ροπής με το μοντέλο πριν το λίφτινγκ, πράγμα που σημαίνει ότι οι επιδόσεις είναι ίδιες. Έτσι, το 0–100 χλμ./ώρα διαρκεί 4,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 270 χλμ./ώρα!

Και πάλι, η CLA 45 S έρχεται επίσης με τετρακίνηση ως στάνταρ, αλλά, σε αντίθεση με την 35, διαθέτει σύστημα torque vectoring που μπορεί επιλεκτικά να μοιράσει την ισχύ του κινητήρα μεταξύ του μπροστινού και του πίσω άξονα και των δύο πίσω τροχών για τις καλύτερες επιδόσεις στις στροφές.

Η Mercedes λάνσαρε επίσης μια νέα ειδική έκδοση της AMG CLA 45 S για να συμπληρώσει το λίφτινγκ. Ονομάζεται Street Style Edition και διαθέτει κάποιες στυλιστικές αλλαγές για να ξεχωρίσει από την υπόλοιπη γκάμα της AMG CLA.

Οι πιο αξιοσημείωτες αλλαγές είναι το επιθετικό πακέτο αεροδυναμικών και τα γραφικά με καρό σημαία της AMG. Ωστόσο, κοιτάξτε πιο προσεκτικά και θα εντοπίσετε κόκκινες δαγκάνες φρένων, πορτοκαλί φωσφορίζον διακοσμητικό, καπάκι πλήρωσης AMG και σετ από μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Οι αλλαγές συνεχίζονται στο εσωτερικό με ταπετσαρίες για το συγκεκριμένο μοντέλο, με τις ίδιες πορτοκαλί πινελιές που υπάρχουν στο εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Related posts
Auto NewsNews

Νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης από τη Citroen

Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!