Auto NewsNews

Έρχονται νέα πρωτότυπα από την Jeep στο 57ο Easter Jeep Safari

Σε ένα θεσμό που πλησιάζει τις έξι δεκαετίες ζωής και είναι συνυφασμένος με την περιπέτεια, η Jeep ετοιμάζεται για ακόμα μία χρονιά να εκπλήξει ευχάριστα τους φίλους της, αφού σκοπεύει να παρουσιάσει νέα extreme πρωτότυπα…

Το Easter Jeep Safari αποτελεί την πλέον γνωστή και μεγάλη ετήσια διοργάνωση της Jeep σε παγκόσμιο επίπεδο, όπου χιλιάδες φίλοι της μάρκας κατακλύζουν την Moab στη Γιούτα των Η.Π.Α.

Στο φετινό Easter Jeep Safari που θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 1-9 Απριλίου, η αμερικανική μάρκα ετοιμάζει για ακόμα μια φορά μια σειρά εκπλήξεων για το κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, η Jeep και τη φετινή χρονιά θα παρουσιάσει μια νέα σειρά εντυπωσιακών πρωτοτύπων, τη δημιουργία των οποίων έχει επιμεληθεί το σχεδιαστικό τμήμα της μάρκας σε συνεργασία με την Jeep Performance Parts (JPP).

Εστιάζοντας στις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, αλλά και τη ξεχωριστή εμφάνιση, τα πρωτότυπα του Easter Jeep Safari έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, με στοιχεία τους συχνά να βρίσκουν στη συνέχεια και το δρόμο της παραγωγής, όπως για παράδειγμα το πολύ ιδιαίτερο χρώμα Earl που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πρωτότυπο Gladiator Farout το 2020 και στη συνέχεια έγινε διαθέσιμο με το Jeep Gladiator.

Περίπου 20 ημέρες πριν να ανοίξει τις πύλες της αυτή η μεγάλη γιορτή, η Jeep ξεκινά να δίνει στοιχεία για τα εντυπωσιακά πρωτότυπα που θα αποκαλύψει την 1η Απριλίου στη Moab. Τα δύο -παρακάτω- πρώτα σκίτσα επιβεβαιώνουν ότι για ακόμα μια χρονιά η εστίαση θα βρίσκεται στις ακραίες εκτός δρόμου δυνατότητες, την απρόσκοπτη επαφή με τη φύση και βέβαια τα εντυπωσιακά χρώματα.

Η Jeep υπόσχεται ότι στο φετινό Easter Jeep Safari θα παρουσιάσει και ένα εξηλεκτρισμένο Jeep 4xe, το οποίο θα ολοκληρώσει τις πλέον δύσκολες διαδρομές της Moab με μηδενικό θόρυβο και ρύπους, κάνοντας πραγματικότητα τη φιλοσοφία “Zero Emission Freedom” της μάρκας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πρωτότυπα του Easter Jeep Safari 2023 θα δίνονται σταδιακά από την αμερικανική μάρκα μέχρι την τελική αποκάλυψη τους την 1η Απριλίου 2023, οπότε μείνετε συντονισμένοι…

Related posts
Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Auto NewsNews

Volkswagen: Έκπτωση έως 7.000 ευρώ στα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!