Moto NewsNewsWe the North

Το Demo Truck της Harley-Davidson έρχεται ξανά Θεσσαλονίκη!

Μετά από αναβολή λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του COVID-19, έφτασε η ώρα να υποδεχτούμε και πάλι το φορτηγό της Harley-Davidson με όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας.

Κρατώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις βάση οδηγιών του ΕΟΔΥ η Harley-Davidson Thessaloniki προσκαλεί όλο τον κόσμο να οδηγήσει όποια Harley-Davidson επιθυμεί και γιατί όχι να την κάνει και δική του με τα νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 04-05 Ιουλίου η αντιπροσωπία της Harley-Davidson Thessaloniki θα έχει στις εγκαταστάσεις της το φορτηγό με όλα τα νέα μοντέλα του 2020 ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους αναβάτες να οδηγήσουν τη Harley της επιθυμίας τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν μαζί τους το δίπλωμα και τον εξοπλισμό οδήγησης μοτοσυκλέτας (Μπουφάν-Κράνος-Γάντια).

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι η Harley-Davidson Thessaloniki εκτός από τα προγραμματισμένα test rides θα διοργανώσει και OPEN HOUSE γιορτάζοντας τα εφτά χρόνια παρουσία της στην Θεσσαλονίκη με τη νέα collection motorclothes 2020 και ειδικές προσφορές σε όλα τα ρούχα και τον εξοπλισμό αναβάτη έως και -50%.

Related posts
Auto NewsNews

Νέες ειδικές εκδόσεις για τα Jeep Renegade και Compass

Moto NewsNews

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα Απριλίου για τα Πανελλήνια Test Rides των Kymco και Voge…

Auto NewsNews

Τα νέα Ford Transit Custom και Tourneo Custom στην Ελλάδα [τιμές]

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!