Auto NewsNews

Τα νέα Opel Corsa και Corsa-e απέσπασαν το Βραβείο AUTOBEST

Η Opel παρουσίασε στο φετινό Σαλόνι της Φρανκφούρτης (IAA) το νέο Corsa, το οποίο σήμερα απέσπασε τον περίοπτο τίτλο “Best Buy Car of Europe in 2020”, από την επιτροπή του AUTOBEST.

Η επιτροπή AUTOBEST, που αποτελείται από έγκριτους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου από 31 χώρες, επέλεξε το νέο Opel ως νικητή που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο προσφέρει την καλύτερη σχέση αξίας/τιμής σύμφωνα με αυτούς.

Ταυτόχρονα, το βραβείο που απέσπασε το νέο Corsa πετυχαίνει ένα hattrick στο AUTOBEST, αφού κανένα άλλο μοντέλο δεν έχει κερδίσει τον τίτλο “Best Buy Car of Europe” σε τρεις διαδοχικές γενιές. Να θυμίσουμε ότι τόσο το 2007, όσο και το 2015, η τέταρτη και πέμπτη γενιά Corsa αντίστοιχα, επικράτησαν στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.

Related posts
Auto NewsEcoNews

Η Hyundai έφτιαξε ρομπότ για την αυτόματη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων [video]

Auto NewsNews

John Cooper Works 1to6 Edition: Το τελευταίο χειροκίνητο MINI για 999 τυχερούς!

Auto NewsNews

Renault: Πάει το επερχόμενο 5άρι και το 4EVER Trophy στο Roland-Garros!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!