Auto NewsNews

Ντεμπούτο για το πρωτότυπο Max-Out στο Nissan Futures

Το αμιγώς ηλεκτρικό κάμπριο Max-Out πραγματοποιεί το φυσικό ντεμπούτο του, σε εκδήλωση διάρκειας ενός μήνα…

Η Nissan θα διεξάγει το Nissan Futures, μια εκδήλωση που παρουσιάζει πώς η Nissan διαμορφώνει το μέλλον της βιώσιμης κινητικότητας και του καινοτόμου σχεδιασμού, στον Εκθεσιακό  χώρο των κεντρικών της εγκαταστάσεων (Nissan Global Headquarters Gallery), από τις 4 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων της εκδήλωσης, η Nissan αποκάλυψε ένα φυσικό πρωτότυπο μοντέλο του Max-Out EV κάμπριο. Το μοντέλο είχε αποκαλυφθεί  προηγουμένως, σε εικονική μορφή,  ως μέρος του οράματος Nissan Ambition 2030, που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Το Max-Out,  το οποίο θα εκτίθεται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης,  ενσαρκώνει τη φιλοδοξία της Nissan να υποστηρίξει μεγαλύτερη πρόσβαση τόσο στη βιώσιμη όσο και στην καινοτόμο κινητικότητα.

Πέρα όμως από το Max-Out, το Nissan Futures θα περιλαμβάνει διαδραστικά δρώμενα με τους επισκέπτες,  συζητήσεις σε πάνελ με ειδικούς και διάφορες προβολές, όλα με στόχο να παρουσιάσουν τις καινοτομίες της μάρκας  στην ηλεκτροκίνηση, την ευφυΐα στα οχήματα, τη διαχείριση ενέργειας, την επαναχρησιμοποίηση της μπαταρίας των αυτοκινήτων  και πολλά άλλα. Οι εκδηλώσεις και οι συζητήσεις θα είναι επίσης διαθέσιμες για παρακολούθηση εξ αποστάσεως, ενώ πληροφορίες για την προβολή  της εκδήλωσης  και το περιεχόμενό της,  είναι διαθέσιμες στον παγκόσμιο εταιρικό ιστότοπο της Nissan και θα προβάλλονται στα κανάλια YouTube και LinkedIn. Η είσοδος στο Nissan Global Headquarters Gallery και η συμμετοχή στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις (φυσικά ή εικονικά) θα είναι δωρεάν.

Max Out concept

Δημιουργημένο πάνω στην θεμελιώδη ιδέα του ενιαίου «συνόλου» οδηγού – αυτοκινήτου, το διθέσιο κάμπριο Nissan Max-Out έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια αίσθηση ελευθερίας στο περιβάλλον με  μια βελτιωμένη, δυναμική εμπειρία οδήγησης.

Το Max-Out δείχνει την καινοτομία της Nissan για την ανάπτυξη μιας μεγάλης γκάμας προηγμένων και εντυπωσιακών οχημάτων, με ξεκάθαρο όραμα για το πώς μπορούν να ωφελήσουν τόσο τους χρήστες τους, όσο και την κοινωνία.

Συζητήσεις ειδικών για το V2X και την επαναχρησιμοποίηση της μπαταρίας

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τις δεκαετείς πρωτοβουλίες της Nissan στο Vehicle-to-Everything (V2X) και την επαναχρησιμοποίηση των μπαταριών, μέσω δύο συζητήσεων,  στις 21 Φεβρουαρίου,  μεταξύ των ειδικών της Nissan και των  συνεργατών της. Αυτά τα πάνελ θα διερευνήσουν πώς η Nissan ηγείται της βιομηχανίας μέσω της συνεργασίας της με λοιπούς εταίρους,  για να προετοιμαστεί για τις διάφορες προκλήσεις και ευκαιρίες που θα φέρει η επερχόμενη μεγάλης κλίμακας μετάβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα.

Εβδομαδιαίες συζητήσεις σε πάνελ Talk 4 Futures

Η Nissan κινείται στην κατεύθυνση προσέλκυσης  όσων ενδιαφέρονται να προσφέρουν διαφορετικές προοπτικές,  σε θέματα όπως η βιωσιμότητα, η οικονομία, η καινοτομία και ο πολιτισμός. Μέσω του Talk 4 Futures, η Nissan στοχεύει να συμμετάσχει σε ανοιχτό διάλογο με άτομα που ασκούν επιρροή,  συμπεριλαμβανομένων των ειδικών και των καταναλωτών της Gen Z. Οι συζητήσεις αυτές θα λαμβάνουν χώρα  κάθε Σάββατο από τις 13:30 (JST) στο Nissan Global Headquarters Gallery.

Μέσω δημόσιων εκδηλώσεων όπως το Nissan Futures, η Nissan συνεχίζει να δημιουργεί ευκαιρίες για αμφίδρομο διάλογο που θα της επιτρέψει να κατανοήσει καλύτερα τις ατομικές και κοινωνικές ανάγκες και να κατευθύνει τις δυνάμεις της  προς έναν καθαρότερο, ασφαλέστερο και χωρίς αποκλεισμούς κόσμο.

Related posts
Auto NewsNews

Νέο i20 N Line: Με ανανεωμένη σπορ σχεδίαση και βελτιωμένα χαρακτηριστικά...

Moto NewsNews

Segway AT5: Ο «βασιλιάς» των μεσαίων ATV στην Ελλάδα [τιμές]

Auto NewsNews

Ford Ranger: Με μια έκδοση για κάθε ανάγκη...

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!