Moto NewsNews

Η Royal Enfield αποκάλυψε το νέο Hunter 350

Η Royal Enfield παρουσίασε επίσημα το νέο Hunter 350, ένα αστικό ρετρό μοντέλο με έξυπνη εμφάνιση που βασίζεται στην πλατφόρμα της σειράς J. Το Hunter θα ενταχθεί στη γκάμα δίπλα στα Meteor και Classic που κυκλοφόρησαν προηγουμένως στη σειρά 350 κ.εκ. της Enfield το Νοέμβριο (στο Ηνωμένο Βασίλειο).

Σε σύγκριση με το στυλ του Meteor, το Hunter είναι ψηλό και με πιο φαρδιές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών μπροστά και πίσω και ύψος σέλας 800 χλστ.

Η Enfield λέει ότι το Hunter έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τα πολυσύχναστα, αστικά περιβάλλοντα, έτσι ώστε να έχει «συμπαγή γεωμετρία, ευκίνητο τιμόνι και σίγουρο φρενάρισμα». Η ισχύς φρεναρίσματος προέρχεται από ένα σταθερό δίσκο 300 χλστ. με πλωτή δαγκάνα διπλού εμβόλου μπροστά και μία μονοπίστονη δαγκάνα με δίσκο 270 χλστ. πίσω και οι δύο με ABS.

Το Hunter διαθέτει επίσης μη ρυθμιζόμενα τηλεσκοπικά πιρούνια 41 χλστ. με διαδρομή 130 χλστ. μπροστά, ενώ τα διπλά πίσω αμορτισέρ έχουν ρύθμιση προφόρτισης σε έξι βήματα – όλα σε συνδυασμό με ένα πλαίσιο της Harris Performance.

Όπως και με το Meteor 350, το Hunter διαθέτει μια ψηφιακή/αναλογική οθόνη που περιλαμβάνει τη δευτερεύουσα, μικρότερη οθόνη στα δεξιά της κύριας ένδειξης.

Τέλος, το Royal Enfield Hunter 350 θα κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στην Intermot Κολωνίας τον Οκτώβριο με τις τιμές να ανακοινώνονται στην έκθεση. Στη συνέχεια, θα κυκλοφορήσει στις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, διαθέσιμο σε έξι εντυπωσιακές βαφές.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Related posts
Auto NewsEcoNews

Η Hyundai έφτιαξε ρομπότ για την αυτόματη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων [video]

Auto NewsNews

John Cooper Works 1to6 Edition: Το τελευταίο χειροκίνητο MINI για 999 τυχερούς!

Auto NewsNews

Renault: Πάει το επερχόμενο 5άρι και το 4EVER Trophy στο Roland-Garros!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!