Moto NewsNews

Η Kymco αποκαλύπτει τα μοντέλα του 2021


Μοιράσου το....

Στην παγκόσμια παρουσίαση νέων μοντέλων της Kymco αποκαλύφθηκαν τα νέα Kymco F9, DT X360 και KRV. Αυτά τα νέα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν καινοτομίες που ενθουσιάζουν τους αναβάτες, με το νέο F9 να κυκλοφορεί με αυτόματο κιβώτιο δύο ταχυτήτων, το DT X360 να κάνει την πρεμιέρα του ως το πρώτο Crossover maxi scooter της εταιρείας και το KRV να ξεχωρίζει μια το ψαλίδι τύπου μοτοσυκλέτας.

KYMCO F9

Η ηλεκτροκίνηση είναι μια από τους σημαντικότερες αλλαγές των σύγχρονων μεταφορών. Από τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις έως τις κυβερνήσεις, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγκαλιάζουν τα ηλεκτρικά οχήματα για να κάνουν τις πόλεις πιο «πράσινες». Και ενώ έχουν κυκλοφορήσει πολλές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, μόνο λίγες έγιναν δεκτές με μεγάλο ενθουσιασμό από την αγορά. Η μεγαλύτερη πρόκληση έγκειται στο γεγονός ότι οι περισσότερες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες δεν ενθουσιάζουν, αφού ο απλός ηλεκτρικός κινητήρας ως η μόνη διαφοροποίηση έχει αποδειχθεί ανεπαρκής για να προωθήσει σημαντικά την «πράσινη» κίνηση. Κατά συνέπεια, το F9 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τις εμπειρίες οδήγησης που αλλάζουν τις αντιλήψεις των ανθρώπων για τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.

Το F9 είναι μια cool αστική ηλεκτρική μοτοσυκλέτα εξοπλισμένη με κινητήρα 12,6 ίππων, σχεδιασμένη για σπορ οδήγηση δρόμου. Επιταχύνει από 0 έως 50 χλμ./ώρα σε τρία δευτερόλεπτα και φτάνει στην τελική ταχύτητα των 110 χλμ./ώρα. Διαθέτει μπαταρία Li-Ion 96V 40Ah, η οποία παρέχει αυτονομία 120 χλμ. με βάση το πρότυπο μέτρησης ΝΕDC (New European Driving Cycle). Με τη διαδικασία της ταχείας φόρτισης χρειάζονται μόνο δύο ώρες για να φορτιστεί πλήρως.

Επιπλέον, το F9 διαθέτει το πρώτο αυτόματο κιβώτιο δύο ταχυτήτων στον κόσμο ειδικά σχεδιασμένο για ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, βελτιώνοντας την απόδοση του κινητήρα και την παροχή ισχύος. Χρησιμοποιεί επίσης ένα μοναδικό σχεδιασμό πλαισίου που ενσωματώνει τη μπαταρία ως μέρος της δομής του. Ως αποτέλεσμα, το F9 έχει απίστευτα ελαφρύ βάρος της τάξης των 107 κιλών. Σε συνδυασμό δεμε τα φαρδιά ελαστικά στους τροχούς των 14 ιντσών, που προσφέρουν υψηλή πρόσφυση στις στροφές, το F9 είναι απλώς μια εξαιρετικά διασκεδαστική μοτοσυκλέτα.

KYMCO DT X360

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα scooter προορίζονται για χρήση αποκλειστικά στην πόλη. Υποθέτουν επίσης ότι οι αναβάτες scooter θέλουν απλώς να χρησιμοποιούν τα οχήματά τους ως μέρος της καθημερινής τους ρουτίνας. Ωστόσο, οι αναβάτες scooter στην πραγματικότητα επιδιώκουν επίσης διαφορετικές εμπειρίες στη ζωή τους, αφού κάτω από την επιφάνεια βρίσκονται οι ανεκπλήρωτες αναζητήσεις των αστικών αναβατών να βγουν περιστασιακά από τη ζώνη άνεσής τους και να επεκτείνουν τους ορίζοντές τους προς όλες τις κατευθύνσεις. Έτσι, η Kymco παρουσιάζει το DT X360, ένα maxi scooter που αναδεικνύει την τελευταία καινοτομία της “Adventure Crossover” και παρέχει στους αναβάτες την ελευθερία να αναζητούν τις περιπέτειες που επιθυμούν στην καθημερινή τους ζωή.

Το DT X360 διαθέτει τις όρθιες αναλογίες και το συνδυασμό ρύγχους και φτερού στο μπροστινό σύστημα, που χαρακτηρίζουν το πνεύμα μιας μοτοσυκλέτας διπλής χρήσης. Έχει φαρδύτερο τιμόνι για εύκολη οδήγηση σε ανώμαλο δρόμο και υψηλότερη θέση οδήγησης που βελτιώνει την ορατότητα του αναβάτη, ενώ οι ελαφριοί τροχοί και τα ελαστικά που προσανατολίζονται στην περιπέτεια ενισχύουν περαιτέρω την ικανότητά του να οδηγείται σε ανώμαλες επιφάνειες.

Επιπλέον, το DT X360 διαθέτει σύστημα Keyless (χωρίς κλειδί), που προσφέρει εύκολη πρόσβαση και έλεγχο του scooter. Διαθέτει επίσης σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) που αυξάνει σημαντικά τη σταθερότητα του οχήματος σε όλες τις συνθήκες, ενώ το έγχρωμο LED πολυόργανο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη μέγιστη αναγνωσιμότητα. Συνολικά, προσφέρει τη συνολική δυνατότητα στους αναβάτες να κάνουν εύκολα ελιγμούς στην αστική κυκλοφορία, να ταξιδεύουν άνετα στον αυτοκινητόδρομο και να εξερευνούν με αυτοπεποίθηση το άγνωστο όταν το επιθυμούν.

KYMCO KRV

Τα compact scooter είναι οι κυρίαρχες μορφές μετακίνησης σε πολλές χώρες επειδή είναι ευέλικτα, αποτελεσματικά, οικονομικά και εύχρηστα. Εξυπηρετούν το σκοπό της καθημερινής αστικής μετακίνησης καθώς και περιστασιακές εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Βρίσκονται στο κέντρο της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Η Kymco για τους λόγους αυτούς παρουσιάζει το KRV που είναι ένα compact, σπορ όχημα αναψυχής που προσφέρει άνεση, ευκολία οδήγησης, κορυφαία οδική συμπεριφορά και επιδόσεις.

Στο βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνονται δικάναλο Bosch ABS, σύστημα ελέγχου ευστάθειας (TCS), φωτισμός Full LED και σύστημα εκκίνησης και ελέγχου χωρίς κλειδί (Keyless). Διαθέτει επίπεδη σχεδίαση πατώματος “RV”, που επιτρέπει τη βέλτιστη θέση οδήγησης τόσο για σύντομες βόλτες όσο και για μεγάλες διαδρομές, ενώ η ανάρτηση είναι ρυθμισμένη ώστε να ταιριάζει τόσο στην περίπτωση μόνο του οδηγού, όσο και όταν μεταφέρει συνεπιβάτη.

Επιπλέον, το KRV διαθέτει ανεξάρτητο ψαλίδι που προέρχεται από την αρχιτεκτονική μοτοσυκλέτας της ναυαρχίδας της Kymco, του κορυφαίου της μοντέλου AK 550. Επιτρέπει όχι μόνο ένα χαμηλότερο κέντρο βάρους αλλά και τέλεια ισορροπία, παρέχοντας επίσης την υψηλότερη ποιότητα οδήγησης και τη μέγιστη ικανότητα στις στροφές. Σε συνδυασμό δε με τον πρόσφατα ανεπτυγμένο υγρόψυκτο τετραβάλβιδο κινητήρα των 175 κ.εκ., που παρέχει ισχυρή και ομαλή απόδοση ισχύος, το KRV προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες σπορ οδήγησης.


Μοιράσου το....
Related posts
Auto NewsNews

H νέα σειρά Abarth 595/695 διαθέσιμη στην ελληνική αγορά [τιμές]

Moto NewsNews

Ο ΣΕΜΕ αιτήθηκε την υπαγωγή της ταξινόμησης των δικύκλων έως 50 κ.εκ. στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Auto NewsNews

Αποκάλυψη για το νέο Ford E-Tourneo Custom

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!