Η γαλλική πολυτελής μάρκα DS Automobiles θα βρίσκεται και φέτος στη μοναδική ετήσια έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, την «Αυτοκίνηση Anytime 2019», που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως και τις 17 Νοεμβρίου 2019 στον εκθεσιακό χώρο του Ολυμπιακού Ακίνητου Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.
Στη φετινή έκθεση, η DS Automobiles θα παρουσιάσει επίσημα σε πρώτη Πανελλήνια Πρεμιέρα στο κοινό τα νέα E-Tense μοντέλα, το Plug-in υβριδικό DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4, αλλά και το πρώτο 100% ηλεκτρικό όχημα, το DS 3 CROSSBACK E-TENSE, τον προάγγελο των ηλεκτρικών οχημάτων νέας γενιάς, που μεταφέρει την state-of-the-art τεχνογνωσία από την Formula E, συνδυάζοντας τον δυναμικό χαρακτήρα με τις υψηλές επιδόσεις και την κορυφαία αποδοτικότητα.
Φυσικά, δυναμικό παρόν θα δώσουν και τα συμβατικά μοντέλα της μάρκας, όπως το DS 7 CROSSBACK που συνδυάζει αρμονικά την Avant Garde αισθητική με τεχνολογίες αιχμής, αλλά και το νέο DS 3 CROSSBACK, το “Icon of High-tech style” αυτοκίνητο που αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας σε compact διαστάσεις.