Auto NewsNews

To εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη γιορτάζει δέκα χρόνια παραγωγής…

Το εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη κατασκεύασε το πρώτο του μοντέλο το 2009 και από τότε έχουν εξέλθει από την γραμμή παραγωγής περισσότερα από 370.000 οχήματα.

Σήμερα το εργοστάσιο απασχολεί 2.000 εργαζόμενους, οι οποίοι πρόσφατα πλαισίωσαν την παραγωγή των ανανεωμένων X-TRAIL και QASHQAI για τη Ρωσική αγορά, παράλληλα με αυτή για το Nissan Murano.

Πέρυσι, το εργοστάσιο έθεσε ένα νέο ρεκόρ παραγωγής 56.525 οχημάτων. Σε μια ακόμη επίδειξη της συνεχιζόμενης δέσμευσής της στη Ρωσική αγορά, η Nissan επέκτεινε τις εγκαταστάσεις του Τεχνικού Κέντρου της (NTCE) στην Αγία Πετρούπολη τον περασμένο Νοέμβριο, όπου τεχνικοί εμπειρογνώμονες εργάζονται για να διασφαλίσουν ότι τα μοντέλα Nissan, Infiniti και Datsun είναι πλήρως διαμορφωμένα  και εξοπλισμένα για τις οδικές και  καιρικές συνθήκες της Ρωσίας.

Για να σηματοδοτήσουν αυτή την επέτειο, οι πρώτοι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο έχουν δημιουργήσει μια χρονο-κάψουλα  με τις αναμνήσεις και τις προβλέψεις τους για το μέλλον, που θα ανοίξουν όσοι θα δουλέψουν για δέκα χρόνια, μέσα στο εργοστάσιο.

Related posts
Auto NewsNews

Στη Σλοβακία η κατασκευή του επόμενου ηλεκτρικού Cayenne!

Moto NewsNews

Από τις 29 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023

Auto NewsNews

Το Audi House of Progress ανοίγει τις πύλες του στο Autostadt Wolfsburg...

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!