Auto NewsNews

Επανέναρξη παραγωγής μπαταριών υψηλής τάσης στη Skoda…

Μετά από διακοπή μερικών εβδομάδων, η παραγωγή μπαταριών υψηλής τάσης για το SKODA SUPERB iV και τα plugin υβριδικά μοντέλα του Volkswagen Group, στο εργοστάσιο της SKODA AUTO στη Mladá Boleslav, έχει ξεκινήσει και πάλι.

Στόχος ήταν ήδη από τις πρώτες μέρες επαναλειτουργίας του εργοστασίου, ο ημερήσιος όγκος παραγωγής να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη δυναμικότητα του εργοστασίου. Για την ασφάλεια των εργαζομένων τηρούνται αυστηρά περισσότερα από 80 μέτρα προστασίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η προστασία του προσωπικού στο εργοστάσιο και τα γραφεία και να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος μόλυνσης.

Τα συστήματα μπαταριών που κατασκευάζονται στη γραμμή παραγωγής της SKODA AUTO, ελέγχονται και φορτίζονται πριν τοποθετηθούν στα αυτοκίνητα. Οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν στην παραγωγική διαδικασία στη Mladá Boleslav είναι περίπου διακόσιοι. Η παραγωγή υποστηρίζεται από 13 ρομπότ της KUKA τα οποία -με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που ποικίλλει από 210 έως και 500 κιλά- φροντίζουν να μεταφέρουν τα ιδιαίτερα βαριά ή ογκώδη εξαρτήματα. Λόγω της αυξημένης ζήτησης, η SKODA σχεδιάζει την επέκταση του εργοστασίου μέσα στο 2020, με αύξηση της παραγωγικής του δυναμικότητας.

Related posts
Auto NewsNews

Η γκάμα του Jeep Avenger διευρύνεται...

Auto NewsNews

Ανανέωση για το Audi Q8

Auto NewsNews

Ανανέωση για το Mazda3

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!