Auto NewsNews

Διαδικτυακή μάχη για δύο Toyota Supra Mk4…

Η καραντίνα έχει διαθέσει άπλετο χρόνο σε πολύ κόσμο, που πολλές φορές δεν ξέρει τι να τον κάνει… Για να μας κρατήσουν απασχολημένους, οι συνάδελφοι του Super Street πήγαν πίσω στο χρόνο, ξεκινώντας διάφορες «κόντρες» μεταξύ αυτοκινήτων. Το ζητούμενο είναι να τεθούν όμοια αυτοκίνητα αντιμέτωπα με την κρίση του κοινού, το οποίο ψηφίζει ποιό μοντέλο θα κέρδιζε σε μια κόντρα!

Για τον πρώτο γύρο επέλεξαν δύο Toyota Supra Mk4 και μέσω του λογαριασμού τους στο Instagram καλούν τους αναγνώστες να επιλέξουν ποια από τις δύο τους αρέσει περισσότερο. Φυσικά, ο διαγωνισμός συνοδεύεται και από πολλές εντυπωσιακές εικόνες.

Η μια από τις δύο Supra του διαγωνισμού αυτού ξεχωρίζει για το χρώμα της. Είναι μοντέλο του 1997 και ανήκει στον Eric Lam. Πέρα από το εξαιρετικό χρωματισμό, το αυτοκίνητο αυτό περιλαμβάνει κομμάτια από ανθρακόνημα και μια αεροτομή της AB Flug. Παράλληλα διαθέτει και πολλές βελτιώσεις κάτω από το καπό, συμπεριλαμβανομένης και μιας τουρμπίνας Precision 8385.

Η τούρμπο Supra του Tho Nguyen (μοντέλο 1994) έχει εμφανιστεί σε πολλές εκθέσεις και ξεχωρίζει για το διακριτικό χείλος από ανθρακόνημα που έχει τοποθετηθεί στον εμπρός προφυλακτήρα.

Φυσικά, όλα αυτά ωχριούν μπροστά σε αυτό που βρίσκεται στο χώρο του κινητήρα. Ο λόγος για έναν τροποποιημένο 2JZ κινητήρα τούρμπο, ο οποίος αποδίδει πάνω από 1.200 ίππους ισχύος και 1.355 Nm ροπής!

Related posts
Auto NewsEcoNews

Η Hyundai έφτιαξε ρομπότ για την αυτόματη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων [video]

Auto NewsNews

John Cooper Works 1to6 Edition: Το τελευταίο χειροκίνητο MINI για 999 τυχερούς!

Auto NewsNews

Renault: Πάει το επερχόμενο 5άρι και το 4EVER Trophy στο Roland-Garros!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!