In Pen & InkManuscriptsΔημήτρης Χρήστου

Έξοδος | Ξετσίπωτοι…

Οι εννιά στους δέκα Έλληνες ξέρουν…

Ξέρουν ότι υπήρξε σκάνδαλο Ολυμπιακών Αγώνων το μακρινό πια 2004 με τα φαραωνικά έργα που έκτοτε εγκαταλείφθηκαν στο έλεος των κλεφτών και του καιρού.

Ξέρουν ότι υπήρξε σκάνδαλο Novartis και ποιοι τα «άρπαξαν» από την υπόθεση. Η αμερικανική δικαιοσύνη απέδωσε ευθύνες στην εταιρεία για δωροδοκίες πολιτικού και άλλου προσωπικού στην ελληνική επικράτεια, τους επέβαλε χρηματική ποινή και την εισέπραξε κιόλας! Εδώ ήταν απλώς Τετάρτη, και φυσικά «σκευωρία»…

Ξέρουν ότι υπήρξε και σκάνδαλο Siemens και σκάνδαλο Μονής Βατοπεδίου και σκάνδαλα εξοπλιστικά και «υποβρύχια» και Noor One και δεν συμμαζεύεται… Εννοείται όλα σκευωρίες που «κρέμασαν στα μανταλάκια» αθώες αμόλυντες ψυχούλες βρε

Οι εννιά στους δέκα Έλληνες ξέρουν ότι είναι απολύτως υπαρκτό και το σκάνδαλο παρακολουθήσεων επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη. Ξέρουν επίσης και ποιοι εμπλέκονται, ξέρουν ότι θα «κουκουλωθεί», ξέρουν ότι πάλι θα την πληρώσει κανένας «εξωφυλαρούχας» και ότι οι πραγματικοί υπεύθυνοι θα την «σκαπουλάρουν» κατά το κοινώς λεγόμενο.

Ξέρουν και ότι οι σημερινοί ελεγχόμενοι κομπραδόροι θα μας κολλήσουν στην μάπα και την αθωωτική απόφαση και ενώ μας έχουν κατακλέψει ή «καταπαρακολουθήσει» (αδόκιμος ο όρος) ή καταξεφτιλίσει, θα μας ζητήσουν και τα ρέστα.

Ξέρουν ότι η «ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη» θα κάνει ότι της πουν οι εργοδότες της, μιας και στην χώρα δεν υπάρχει πια κανένας εισαγγελέας της προκοπής κι ότι θα συνεχίσει να τσιμπάει -σαν οχιά- μόνο τους ξυπόλητους ενώ θα κάνει τα γλυκά μάτια στους ξετσίπωτους ταγούς της ελληνικής πολιτικής θεατρικής σκηνής.

Οι εννιά στους δέκα Έλληνες ξέρουν ότι ποτέ δεν θα μάθουν την αλήθεια γιατί πάνε χέρι-χέρι οι ξετσίπωτοι της εξουσίας με τους ξετσίπωτους της δικαιοσύνης και φυσικά με τους ξετσίπωτους της δημοσιογραφίας στην χώρα, που είναι τόσο καλή και αποτελεσματική που βρίσκεται στην θέση 108 παγκοσμίως. Πιο κάτω και από χώρες της υποσαχάριας Αφρικής που υφίστανται Χούντες.

Ξέρουν ότι απαντήσει δεν απαντήσει στην Βουλή ο Πρωθυπουργός δεν τρέχει τίποτα. Άλλωστε από ότι φαίνεται δεν έχει σημασία ούτε η παρουσία του στο κτίριο. Ούτε έχει σημασία ακόμα κι αν αγνοήσει επιδεικτικά την PEGA, την ευρωπαϊκή επιτροπή που βρέθηκε στη Ελλάδα ΕΙΔΙΚΑ για τις παρακολουθήσεις. Άλλωστε οι «μενουμευρωπαίοι» πάντα χρησιμοποιούσαν το φάντασμα της Ευρώπης κατά πώς τους συνέφερε.

Ξέρουν ότι θα πάει στον κολλητό του «δημοσιογράφο» που τον καλοτάισε με την λίστα Πέτσα για να του κάνει ένα καλό ξέπλυμα με προσημειωμένες ερωτήσεις με προσχεδιασμένη «αγανάκτηση» με προσχεδιασμένη «οργή» για την λάσπη που του ρίχνουν, έντρομος και πανικόβλητος γιατί διαπιστώνει ότι και οι εργοδότες του άρχισαν να τον «αδειάζουν» και δεν κάνουν πια πολιτική με ντολμαδάκια.

Ξέρουν ότι ο Κυριάκος ήξερε. Ξέρουν ότι όταν ανέλαβε την εξουσία το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να εντάξει την ΕΥΠ και την γενική γραμματεία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο πρωθυπουργικό γραφείο. Ξέρουν ότι ο πρωθυπουργικός ανιψιός που ήταν και το δεξί του χέρι είχε «νταραβέρι» με την εταιρεία που εμπορεύονταν το  λογισμικό παρακολούθησης Predator. Άλλωστε η «παραίτησή» του και του εντελώς ακατάλληλου για την θέση διοικητή της ΕΥΠ έγινε για να προλάβουν το μεγαλύτερο κακό, αλλά έλα που κάποιοι είναι επίμονοι (φυσικά εξυπηρετούν τις «δικές τους» εξαρτήσεις) στον αγώνα για εξουσία που είναι αμείλικτος…

Οι εννιά στους δέκα Έλληνες ξέρουν. Ε! και;

Ξέρει και η εξουσία. Ξέρει και το γελοίο πολιτικό προσωπικό αυτής της αποικίας…

…ξέρει ότι ο ελληνικός λαός είναι βλαξ και μάλιστα με περικεφαλαία, ξέρει ότι έχει μνήμη χρυσόψαρου, ξέρει ότι η πολιτική του αντίληψη φτάνει μέχρι το «τι κούκλος που είσαι» και ένα «Μητσοτάκη γ…….» και τέρμα. Ξέρει ότι όσο βολεύει «ημέτερους» θα έχει καλή σταθερή «πελατεία» και αυτό που την ενδιαφέρει είναι η πελατεία κι όχι η πολιτεία!

Η εξουσία στην Ελλάδα ξέρει κι άλλα. Ξέρει ότι σε ό,τι αφορά την εξωτερική πολιτική της κάνουν κουμάντο άλλοι και πριν απογειώσουμε τα ωραία μας Ραφάλ θα πρέπει να πάρει άδεια από το αφεντικό. Άρα τι μένει; Το εσωτερικό «αλισβερίσι» μεταξύ 10 οικογενειών που νέμονται την καρέκλα και το κρατικό χρήμα. Επομένως αυτούς παρακολουθούσε το κακόβουλο λογισμικό που επιτρέπεται η εμπορία του αλλά όχι η χρήση του. Εδώ γελάνε και οι πέτρες όπως θα έλεγε κι ο μικρός μου γιος…

Τους διεκδικητές της καρέκλας παρακολουθούσε και κανέναν εχθρό της πατρίδας. Έτσι κι αλλιώς ο μεγαλύτερος εχθρός της πατρίδας είναι αυτά τα απάτριδα τσογλάνια, που φυσικά ξέρουν να πουλάνε πατριωτισμό, που ως γνωστόν είναι το τελευταίο καταφύγιο του απατεώνα, και ενίοτε και επιστολές του Ιησού.

Μια χαρά ήξερε και ξέρει ο Μητσοτάκης και οι συν αυτώ.

Κι αν τους πεις «Ξέρω»

Θα σου πουν «Ε! και; Και τι θα κάνεις γι’ αυτό;»

Που να τρέχεις τώρα και να διαμαρτύρεσαι!

Άσε που σε λίγο αρχίζει και το GNTM στην τηλεόραση…

Related posts
Formula 1HotIn Pen & InkManuscriptsMotorsportOld SchoolΧρήστος Κίτσος

F1 - Chinese GP: Η ιστορία του κινεζικού Grand Prix…

In Pen & InkManuscriptsΧρήστος Κίτσος

Αγωνιστικά Πορτρέτα: Νίκος Υφαντίδης

HotIn Pen & InkManuscriptsMotorsportOld SchoolWRCΧρήστος Κίτσος

Ράλλυ Κροατίας: Από το Delta Rally του ’74, στον τέταρτο γύρο του ’24…

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!